Home » Влакна на косата. Най-важното.

Share This Post

Без категория

Влакна на косата. Най-важното.

Влакна на косата

Доскоро влакна на косата бяха привилегия на малко хора, но сега те могат да се използват ежедневно от милиони хора по света, които най-накрая могат да демонстрират по-гъста коса и по-млада визия с един прост жест.

Какво представляват влакната на косата?

Фибрите за коса са влакна от естествен кератин, същият протеин, който съставлява структурата на нашата коса, поддържайки я силна и здрава.

Кератиновите влакна, имащи същата структура на косата, представляват най-добрия мигновен грим за коса днес, за да запълнят онези зони, които се нуждаят от „попълване“, прикривайки ги старателно и придавайки незабавно по-пълен и по-млад вид на косата.

Как работят влакната на косата?

Благодарение на най-сложните козметични технологии, влакната на косата са микронизирани и заредени електростатично, за да могат да се свържат с косъма, което ги прави незабавно по-дебели, запълвайки празните пространства между косата и скалпа и по този начин осигурявайки незабавен допълнителен обем.

Влакна на косата са в състояние да се придържат към всеки тип коса, тънка или гъста, суха или мазна, благодарение на този статичен заряд, който гарантира перфектно задържане: дори когато прокарвате пръстите през косата си, те остават на място и ръката остава идеално чиста . Те не падат върху възглавницата по време на сън, а освен това са устойчиви дори на вода, дъжд и пот, докато могат лесно да се отстранят с помощта на деликатен шампоан, който разрушава електростатичните връзки между косата и влакната. 100% натурален и само 2 съставки. Купете от тук.

Както може да видите влакната на косата са направени само от две съставки: кератин (99,9%) и силициев диоксид (естествен агент против слепване, чийто процент е далеч под 0,1%), което означава, че влакната на косата Kmax не съдържат никакви химични съставки като консерванти, оцветители или други вещества. По този начин избягвате всякакъв потенциален риск от алергии.

Това е основната разлика от другите влакна за коса и продукти за оплешивяване, изработени от растителни материали като памук или от синтетичен материал като коприна, найлон и т.н., които поради състава си изглеждат неестествено, падат, слепват се и лесно се изместват настрани или върху скалпа. И естествено не могат да прикрият добре, изтъняваща коса.

Произлизащи от 100% естествен оцветен източник (без допълнителни химически оцветители), влакната на косата имат текстура и външен вид, почти идентични с естествената коса, което гарантира най-добро качество в сравнение с други влакна, налични на пазара.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Oбади се сега!