Home » Микрофибри за коса. Най-важното.

Share This Post

Без категория

Микрофибри за коса. Най-важното.

микрофибри за коса

Микрофибри за коса са незабавно решение за изтъняване и косопад при мъжете и жените. Известен още като „пудра за коса“, този продукт  получи голяма популярност, тъй като е лесен за използване и високоефективен. Създадени да скрият изтънените зони на скалпа ви, микроскопични влакна косата ви, създавайки моментално вид на обем и плътност.

Въпреки че всеки микрофибър има своя собствена формула, Микрофибри за коса е 100% естествено растително влакно, което не блокира порите на кожата, като по този начин осигурява здравословна среда за скалпа с допълнителни антибактериални свойства.

За кого са предназначени Микрофибри за коса?

Микрофибри за коса могат да се използват с всички типове и текстури коса. С над 12 различни нюанса, които да пасват на различни цветове на косата.

Микрофибрите за коса са предназначени за хора с дифузен косопад в горната и/или предната част на главата. Също така е идеално краткосрочно решение за тези с фина, изтъняла коса, които искат да прикрият определени области от скалпа си.

Моля, имайте предвид, че микрофибрите за коса не се препоръчват при пълен косопад, тъй като е необходимо достатъчно количество коса за оптимални резултати.

Микрофибрите за коса са неудобни или лесни за откриване?

Микрофибрите за коса са неоткриваеми с просто око. Всяка частица е между 0,03 и 0,05 mm, което я прави лека и трудна за забелязване.

Благодарение на своите електростатични свойства, влакната прилепват към съществуващата коса. Всяко влакно е заредено с електрони, които помагат на частиците да се утаят и естествено да залепнат, веднъж в контакт с косата. Микрофибрите се задържат добре до следващото измиване с шампоан и издържат на променливо време (вятър, дъжд…) и дори пот.

Как се прилагат микрофибрите за коса?

Нанасянето на микрофибрите за коса е бързо и лесно. Това няма да отнеме повече от 5 минути от сутрешната ви рутина.

  1. Оформете косата си както обикновено. При нанасяне на продукта косата трябва да е напълно суха. Скалпът не трябва да е мазен или потен.
  2. Поръсете обилно количество микрофибри за коса върху изтъняващи петна, докато се постигне желаният резултат. Започнете от задната част на главата си и продължете към предната, ако е необходимо. Защитете челото с другата ръка и следвайте предната линия. Оформете косата си с пръсти или гребен, без да се приближавате по-близо от ½ инча от скалпа.
  3. Използвайте спре за завършване, за да закрепите и здраво закрепите микрофибрите.

Къде мога да купя Микрофибри за коса?

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Oбади се сега!