Home » Микрофибри за коса: средство срещу изтъняване на косата

Share This Post

Без категория

Микрофибри за коса: средство срещу изтъняване на косата

Фибри за коса кадифе

Ако търсите окончателно средство срещу изтъняване на косата, тогава непременно трябва да се запознаете с влакната за коса или често наричани микрофибри. Този английски термин обозначава влакната за коса, които се прилагат върху зоната, засегната от изтъняването, за да я покрият, скривайки липсата на коса в областта.

Това е революционно и безопасно лекарство, възприето от хиляди хора по света за безопасно решаване на проблема с изтъняването поради алопеция и плешивост. Дори известни личности от света на развлеченията и политиката използват микрофибри за коса, за да имат винаги перфектна коса.

Ако търсите и средство срещу изтъняване, значи сте попаднали на правилното място, защото тук ще обясним всичко, което трябва да знаете.

Проблемът с изтъняването на косата

Почти никой не е в състояние да се примири с алопеция и плешивост, дори бивайки много често срещан проблем сред мъжкото население.

Започването на загубата на коса, понякога дори в много ранна възраст, винаги поражда малко съжаление, дори когато трябва да го очакваме, защото може би баща ни също е без косми и, всички знаем, генетиката в тези случаи играе фундаментална роля.

Освен всичко друго, мъжката загуба на коса често е необратима. Ако сме изправени пред случай на андрогенна алопеция, не можем да се надяваме да възстановим загубената коса.

Но има и ситуации, при които косопадът е временен. Косата може да падне поради много органични и психологически причини. Жените също могат да бъдат засегнати.

Често ситуацията се възстановява от само себе си, когато причината за задействане бъде отстранена. Понякога са необходими медицински лечения. Но какво да правите междувременно?

Влакната за коса помагат много за преодоляване на дискомфорта при временна загуба на коса.

Средства против изтъняване: основи и влакна за коса

Не трябва обаче да съжаляваме, че днес има доста валидни средства за прикриване на изтъняването. Един от тях е използването на фон дьо тен за коса.

Това е козметика точно като тази, използвана от жените за изравняване на цвета на тена, но се използва върху скалпа. Но не фон дьо тен-а ще обсъдим в тази статия, всъщност ще има специална такава и за него. Днес бихме искали да говорим повече за влакната за коса.

Влакната за косата са направени от памук или кератин. Те се появяват като прах, който се нанася върху кожата в съответствие с изтъняването.

Влакната буквално се смесват с косата в непосредствена близост. Следователно, за да е оптимален ефекта от влакната, то те трябва да бъдат поставени в среда, в която има косми или дори леки пухчета.

Микрофибрите/влакната, не са ефективни в ситуации на обширна плешивост, но въпреки това те са ефективни в повечето случаи и са в състояние да помогнат на милиони хора да преодолеят дискомфорта от повече или по-малко изтъняване.

Прилагането на влакната за коса е много просто и може да се прилага и у дома, без помощта на професионалист.

Те трябва да се използват всеки път, когато косата се измие, след цялостно изсушаване. Полученият сгъстяващ ефект е много естествен и никой не осъзнава трика, използван за удебеляване на косата.

Това е просто, евтино и достъпно лекарство, за да може всеки отново да се чувства добре със себе си, без да прибягва до лечения, често безполезни или пълни със странични ефекти, или до опасни и скъпи трансплантации на коса.

Share This Post

Oбади се сега!