Home » Микрофибри кератин за коса. Най-важното.

Share This Post

Без категория

Микрофибри кератин за коса. Най-важното.

Микрофибри кератин за коса

Микрофибри кератин за коса е козметичен продукт, създаден да скрие косопада. Той има особеността да се зарежда електростатично и да се закотви към истинската коса, създавайки илюзията за по-гъста коса.

Кератиновите влакна се свързват с косата, криейки прозрачността. Продуктът е особено ценен от хората заради нивото на резултата. Използва се от мъже и жени за увеличаване на обема и плътността на косата им.

Как се прилага Микрофибри кератин за коса?

За да могат кератиновите влакна да се заредят електростатично, е необходимо продуктът да се разклати. Тогава ще бъде достатъчно да го пуснете върху засегнатите от изтъняване области. Продуктът може да се разпредели равномерно с върховете на пръстите. За да опростите процеса на закрепване, можете да използвате специалния апликатор в опаковката.

Микрофибри кератин за коса и други средства за оплешивяване.

Съвместим с лекарства като Minoxidil и Propecia. Употребата на продукта се препоръчва при приемане на лекарствени терапии, докато се изчакват да дадат желаните резултати.

След операция по трансплантация на коса е препоръчително да изчакате няколко месеца, преди да приложите микрофибри кератин отново.

Специалистите по трихология признават продукта за безвреден и безвреден за космените фоликули. Не съдържа странични ефекти.

Положителни аспекти.

Това, което прави продукта толкова популярен и оценен, е неговият психологически принос към потребителя. Не забравяйте всъщност, че промяната на имиджа, причинена от загуба на коса, може да има силни последици върху психологическата и социалната сфера на засегнатите и този продукт представлява бърз метод за възстановяване на образа, с който човек е свикнал.

Предлага в 4 размера (12гр, 27,50гр, 55гр и бутилка за пътуване от 3гр) и 9 цвята, така че влакната да могат оптически да симулират тона на косата.

Отрицателни аспекти.

Потребителите се оплакват от невъзможността да използват микрофибри кератин за коса в пълна свобода. При плуване в басейн, море, взимане на душ или проливни дъждове продуктът може да бъде частично отстранен, въпреки че теоретично би трябвало да загуби закрепването си само ако използвате шампоан.

Поставянето на микрофибри кератин за коса често оставя следи върху чаршафи, възглавници и дивани, както и върху ръцете, ако се прекарат върху скалпа.

Освен това, може да се използва само ако косата е достатъчно дълга (поне 0,5 мм), а не в напълно обезкосмени участъци на скалпа.

Който използва продукта за първи път, не е лесно да разбере кое е точното количество за получаване на естествен резултат. Рискът е, особено в предната област, да се преувеличат и да се получат нехомогенни, прекомерно наситени и напълно неестествени зони.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Oбади се сега!