Home » Прикриване на изтъняваща коса. Как да го постигнем?

Share This Post

Без категория

Прикриване на изтъняваща коса. Как да го постигнем?

прикрива на изтъняваща коса

Прикриване на изтъняваща коса е възможно, без да се прибягва до инвазивни процедури. На пазара се предлагат продукти, които ви позволяват веднага да сгъстите косата си, без странични ефекти.

Те са лесни за прилагане и резултатът е забележителен. Следователно те могат да бъдат приети както като реорганитивно средство, така и като временно средство за защита, в очакване на други решения/лечения.

Тези продукти могат да помогнат на човек, който е засегнат от изтъняла коса, да си възвърне самочувствието. Всъщност това е несъвършенство, което може да причини психологически последици, при мъжете не особено, но при жените те могат да бъдат доста сериозни.

Тези продукти са решаващи, в случай, че решите или не сте в състояние да се намесите по друг начин, но могат и да бъдат използвани, докато чакате за хирургично лечение или докато не започенте да виждате ефекти от медицинско лечение.

Замаскирайте изтънялата коса с микрофибри

Продуктите, които позволяват прикриване на изтъняваща коса са влакната на косата, памук или кератинови влакна, които се прилагат на засегнатата от изтъняване област, която е ефективно покрита.

Влакната са разположени минимално върху скалпа, но главно се фиксират към косата, както фини, така и нормални, които се намират в изтънената област и в близост до нея.

Като вземем предвид как функционират влакната, от съществено значение е, че в областта на изтъняване има коса или лек пух. Напълно плешивите хора няма да могат да се възползват от употребата на тези продукти.

Микрофибрите за коса могат да  бъдат съставени от различни материали. Тези в памук са предпочитани, тъй като този материал упражнява по-висока електростатична сила от кератина, поради което се придържа много по-добре към косата, като гарантира много по-ефективен и дълготраен удебеляващ ефект на косата.

Тази функция е много важна преди всичко, защото гарантира по-голямо задържане на влакната при критични условия, например когато се потим, духа вятър или лек дъжд. Влакната на косата се отстраняват с употребата на шампоан, затова трябва да се обърне внимание на обстоятелствата, при които водата е в изобилие: ако се потопите в басейн или в морето, силата на влакната не е гарантирана.

Може да се изпозлва спрей за увеличаване на адхезията на фиксиране на влакната.

Тези продукти не изсушават кожата, за разлика от други видове спрейове или wafer format. В този случай, багрила, които оцветяват кожата. Те също са доста ефективни, но те имат и недостатък.

Продуктите замаскиращи изтънялата коса като влакна от косми, спрейове, шушулки се предлагат в различни цветове, за да се гарантира перфектното съответствие между цвета на косата и този на влакната.

Можете да разгледате възможностите откъм цветове и варианти, които Qazami предлага на милионите си клиенти тук:

https://www.qazamibg.com/shop-2/

Share This Post

Oбади се сега!