Home » Прикриване на оплешивяване без никой да забележи?

Share This Post

Без категория

Прикриване на оплешивяване без никой да забележи?

прикриване на оплешивяване

Прикриване на оплешивяване без никой да забележи? Въпрос за 1 милион лева!

Много средства биват препоръчани, но истинското решение е едно: микрофибри.

Този тип продукти е наистина способен да прикрие оплешивяване, придавайки натурален вид на косата. Микрофибрите са незабележими, могат да бъдат носени дискретно и никой никога няма да разбере, че носещият ги страда от алопеция, изтъняване на косата и оплешивяване.

Прикриване на оплешивяване с кератинови микрофибри

Памучните и кератиновите микрофибри са идеално решение за тези, които имат проблеми с изтъняване на косата и искат да прикрият началните стадии на оплешивяване.

Те са издръжливи на вятър и пот и имат известна защита от вода, освен ако количеството вода не е прекалено голямо, което ще означава, че микрофибрите ще трябва да бъдат сложени наново.

Ефектът от тях е абсолютно натурален и никой не би могъл да забележи, освен ако вие сами не го покажете.

Микрофибри могат да бъдат използвани съвсем спокойно, тъй като са напълно безопасни и не се намесват по никакъв начин на медикаменти, които може да приемате. Използват се лесно, което ви позволява да възвърнете самоувереността си след като сте били засегнати от този неприятен проблем.

Как да използваме кератинови микрофибри?

Вече сигурно се чудите как памучните и кератиновите микрофибри работят и как те успяват да постигнат прикриване на оплешивяване.

Вероятно знаете, че всеки материал има електростатична сила, която го привлича към друг материал. Като използваме това свойство на материалите, памучните и кератиновите влакна се закачат към косата и се фиксират към нея, придавайки и натурален удебеляващ ефект.

Говорейки за електростатическа сила, трябва да знаете, че памукът има по-добри свойства от кератина. Това означава, че този тип влакна са по-издръжливи и се залепват по-добре.

Фибрите могат да бъдат премахнати с шампоан, но ако искате да разрешите проблема с пълната липса на коса, към какво трябва да се залепят тези микрофибри?

Не се притеснявайте! Когато кажем, че микрофибрите се залепват за коса, имаме предвид че трябва да има поне малко коса в заобикалящото ги място.

Ако трябва да бъдем точни, ако оплешивяването е в напреднал стадий, микрофибрите не могат да възпроизведат ефекта на гъста коса, която сте имали когато сте били млади.

Share This Post

Oбади се сега!