Home » Прикриване на рядка коса. Eфективни средства?

Share This Post

Без категория

Прикриване на рядка коса. Eфективни средства?

прикриване-на-малко-коса

Прикриване на рядка коса и какви ефективни средства съществуват? Това е въпрос, който вече сигурно сте се питали.

Почти всеки мъж (и доста жени) рано или късно ще се изправят срещу проблема на косопада, който е много често срещан.

Все пак не всеки решава да се откаже от решаването на този проблем и търси отговори онлайн, които по възможност да сама на косопада, който е много често срещан.

Прикриване на малко коса: Не се надявайте на чудеса

Не бихме искали да Ви разочароваме, но не съществува магическа формула, която ще ви помогне да си възвърнете загубената коса.

Косата при мъжете изпада поради причини, свързани с хормоните и няма какво да се направи по въпроса, процесът е необратим след като започне.

Понякога косата може да започне да пада поради други причини, основно при жените, но този процес е обратим, но за да елиминираме проблема трябва активна намеса.

Чудните методи не работят. Косата в много случаи не расте обратно, а когато расте, е само защото проблемът който е довел до това е бил отстранен.

Нека разгледаме няколко примера:

Мъж с андрогенетична алопеция няма надежда да види косата си да расте отново. В неговия случай косопадът е натурален и необратим. Единственият начин да забави неизбежното е чрез медикаменти против косопад, валидно решение, но доста инвазивно.

Жена с анорексизъм, придържаща се към бедна на хранителни вещества диета може да стане жертва на косопад. В този случай, решението за косопада ще е промяна в диетата.

Дори и в случаи на болест, косата може да изпада, като резултат от болестта или в резултат на приеманите лекарства. Най-добре познатия случай е химиотерапията, силна противоракова терапия, която причинява косопад в доста от случаите. Въпреки това, ефектът е временен и косата израства обратно след като спрете да приемате лекарствата.

Прикриване на малко коса: Ефективният метод

Но не искам да ви разочаровам. Въпреки че алопецията и оплешивяването не могат да бъдат отстранени толкова лесно, колкото някой би ви накарал да мислите, има ефективни начини да ги прикриете.

Прикриване на рядка коса е много лесно ако използвате правилните продукти. Правилните продукти са кератинови или памучни микрофибри, продукт който не трябва да отсъства от банята Ви, ако страдате от подобни проблеми.

Микрофибрите идват във формата на прах, който се прилага на главата, на мястото страдащо от изтъняване на косата. Благодарение на електростатическа сила, те се залепват за косата, придавайки ѝ удебеляващ ефект.

Продуктът е лесен за употреба и се прилага всеки път след като използвате шампоан. Ефектът е натурален и дълготраен, устойчив на веществата в атмосферата.

Въпреки това, тези влакна са добро решение за хора, които се чувстват несигурни и некомфортно с изтъняла коса.

Разгледайте нашите предложения тук:

https://www.qazamibg.com/shop-2/

Кератиновите и памучните влакна са правилното решение за прикриване на малко коса. Това определено не е лечение, но израстването на изпадала коса не е нещо лесно, а понякога е дори и невъзможно.

Share This Post

Oбади се сега!