Home » Продукти за по-гъста коса. Кой е правилния продукт?

Share This Post

Без категория

Продукти за по-гъста коса. Кой е правилния продукт?

Qazami продукти против оредяваща коса

Продукти за по-гъста коса. Косата някога е била символ на женствеността. Днес значението на красивата нежно спускаща се и здрава коса все повече се възприема и от мъжете.

Ето защо загубата на коса, която е неизбежна при много мъже, бива преживяна доста тежко. И това е и причината защо продуктите за уплътняване на косата са толкова успешни.

Какво е лошо за косата ни

Грижата за косата е от съществено значение, за да се избегне преждевременното ѝ упадане. Здравословният и балансиран начин на живот е в основата на здравето и благосъстоянието на косата ни.

Всичко започва с храненето , което трябва да бъде здравословно и балансирано, като осигурява правилното количество протеини и витамини за тялото ни. Но не по-малко важни са други навици като пушене, пиене на алкохол, водене на твърде заседнал или твърде стресиращ начин на живот.

Също така е важно да се обърне внимание на външни фактори, които влияят на косата ни. Всеки ден ние я подлагаме, доброволно или неволно на значителен стрес. Слънцето и вятъра могат да я изсушат и да я направят крехка, но и преди всичко сешоари, чинии, бои, перми.

Дори детергентите могат да я повредят: прекалено агресивните химични компоненти, съдържащи се в тях, могат да я омазнят и да стимулират появата на пърхот, вследствие на създаването на подходяща среда за косопад.

Скрий изтъняването с продукти за сгъстяване на косата

Често, въпреки всички необходими предпазни мерки, идва времето, в което трябва да се справим с проблема. Това засяга както мъжете, така и жените.

Докато мъжете могат да бъдат по-предразположени към загуба на коса (понякога е записано в техните гени), жените могат също да губят косата по различни причини.

Но това е проблем, който има просто решение, всъщност има много продукти на пазара днес, които да сгъстят косата. Чрез средства, които не са инвазивни изобщо, проблемът с изтъняване на косата може да бъде решен в един миг.

Косата се приема като символ на младостта и красотата. Може да каже, че всеки би искал да има красива и блестяща коса -както жени, така и мъжете.

Ето защо веднага след като косата започне да се явява суха, слаба и крехка, веднага започват да се търсят решения и продукти, които да сгъстят косата.

Дали е временно изтъняване, дължащо се например на проблеми с щитовидната жлеза, хранителни грешки или бременност, независимо дали е окончателно изтъняване, както в случая на андрогенна алопеция, която засяга мъжете, има продукти, които ви позволяват да сгъстите косата и да я направите по-обемна.

Ето защо, когато взетите предпазни мерки са се оказали безполезни, е възможно да се използва козметика за сгъстяване на косата. Има различни видове от тези продукти, но най-често срещаните днес идват под формата на памучни или кератинови микрофибри.

Това дава много естествен ефект на удебеляване на косата, защото създава усещането, че се прилагат множество фини косми на главата. Сред продуктите за сгъстяване на косата, кератиновите и памучни микрофибри са най-лесното, най-бързото и ефективно решение за отстраняване на тези несъвършенства и възвръщане на самочувствието в един миг.

През 80-те години широко се използват спрейове за боядисване. Днес тези продукти все още съществуват, но ефективността на влакната е много по-висока. Кератинът или памучните влакна не оцветяват скалпа, а се придържат към околното окосмяване и пухът, който е в областта, засегната от изтъняването.

Сред продукти за по-гъста коса, кератиновите и памучни микрофибри са най-лесното, най-бързото и ефективно решение за отстраняване на тези несъвършенства и възвръщане на самочувствието в един миг. Валидна алтернатива на инвазивните лечения или хирургически операции, които могат да бъдат скъпи, болезнени и не винаги гарантират ефективни резултати.

Това дава много естествен ефект на удебеляване на косата, защото създава усещането, че се прилагат множество фини косми на главата.

Share This Post

Oбади се сега!