Home » Спрей за оредяла коса. Кое е важно?

Share This Post

Без категория

Спрей за оредяла коса. Кое е важно?

оредяла коса

По-голямата част от течните коректори са спрейове, които се нанасят точно както обикновен спрей за коса и са по-известни като спрейове за оредяла коса. Можете също да намерите коректори с гел и крем, като Dermmatch, но те са много по-рядко срещани. Тези продукти обикновено използват бои и други химикали, за да оцветят временно плешиво място и да съответстват на заобикалящата коса.

Ето няколко примера за течни коректори или т.н. спрей за оредяла коса: “Boldify” спрей за сгъстяване на косата, “Jerome Russell” спрей за сгъстяване на цвета на косата, „Old Spice System Thickening System Treatment“ за мъже.

Какви са ползите от спрея за оредяла коса?

Най-голямото (и най-очевидното) предимство от използването на спрей за оредяла коса е, че той покрива незабавно плешивите ви петна. Лекарството за косопад може да отнеме месеци, за да покаже резултати и много мъже биха предпочели да пропуснат чакането и да използват нещо, което ще направи косата им по-гъста само за няколко минути. (Това не означава, че не можете да правите и двете – ефективността на миноксидила няма да бъде повлияна от коректори за косопад или други стилизиращи продукти.)

В сравнение с по-дългосрочни лечения, като лекарства и процедури, като PRP или трансплантация на коса, спрея за оредяла коса е евтин, лесен за използване и не е голям ангажимент – в края на краищата можете просто да го измиете в края на деня.

Това го прави чудесен избор за мъже, които все още не са решили какво да правят с косопада си (или просто се нуждаят от бързо коригиране, докато чакат лекарствата им да подействат), и хора, които трябва временно да направят косата си по-гъста, но иначе нямайки нищо против оредяващата им коса. Например, един актьор може да се нуждае от гъста коса за конкретна роля, но да бъде напълно щастлив да измие изкуствените кичури, след като приключи работата си.

Какви са недостатъците на коректорите за косопад?

Тази стара поговорка „лесно идва, лесно отива“ може да не е измислена за коректорите за косопад, но много добре ги описва. Най-голямата сила на тези продукти е и една от основните им слабости: те са бързи и лесни за нанасяне, но това означава, че и те се отстраняват лесно. Това е страхотно, когато се къпете в края на деня. Когато ви хване дъжд или плувате в басейна? Не толкова.

Дори когато времето е на ваша страна, много коректори изглеждат добре отдалеч, но си личат, ако ги разгледате отблизо. Това е особено вярно за хора с по-напреднал косопад, тъй като ще трябва да използвате повече от продукта с по-малко собствена коса, за да я прикриете. Всъщност някои коректори изобщо няма да работят, ако нямате достатъчно коса, за да се залепят. За това ви препоръчваме спрей за оредяла коса, като добра и надеждна алтернатива на останалите коректори

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Oбади се сега!