Home » Фибри за коса кадифе. Какво е?

Share This Post

Без категория

Фибри за коса кадифе. Какво е?

Фибри за коса кадифе

Фибри за коса кадифе

Съвети как да приложите фибри за коса кадифе по най-добрия начин:

Фибрите за коса кадифе са най-бързото и ефективно решение за незабавно маскиране на изтънялата и фина коса. Нека видим заедно, как да ги приложим по най-добрия начин.

Фибрите за коса са идеалното решение за бързо и ефективно маскиране на изтънялата коса и зоните на главата с по-фина такава. Благодарение на своя електростатичен заряд те се свързват с естествената коса, което веднага я прави по-плътна и по този начин създава допълнителен обем и ефект на запълване.

Ако се превърнат в почти незаменим продукт за тези, които искат да маскират плешиви зони, без да прибягват до инвазивни процедури като трансплантация или трикопигментация, те могат да се използват и просто за придаване на последен щрих на стилизирането или за запълване на частични линии.

Kmax влакната за коса са единствените на пазара, изцяло изработени от естествен кератин, без добавяне на оцветители и консерванти, за да се избегне всякакъв вид алергия.

Нека разберем всички наши съвети, за да ги приложим ефективно и да постигнем най-добрия резултат!

Отворете бутилката преди прилагане на Фибри за коса кадифе.

Разклащането на бутилката, съдържаща кератиновия прах, позволява на влакната на косъма да се зареждат електростатично, за да могат силно да се свържат с естествената коса, осигурявайки перфектно задържане.

Нанесете върху суха коса.

Фибри за коса кадифе трябва да се нанасят върху суха коса, за да се осигури хомогенно разпределение и да се предотврати слепването им. Сухата коса също позволява да се извлече максимума от електростатичния им заряд, за да се създаде силна връзка между влакната и естествената коса и да се осигури перфектно задържане.

Разнесете върху цялата площ на главата.
За да нанесете кератинови влакна върху големи площи, просто разклатете внимателно бутилката, за да позволите на кератиновия прах да премине през ситото и да остане върху косата: благодарение на електростатичния си заряд те ще се свържат с естествената коса, създавайки незабавно по-пълен вид на косата.

Използвайте специалния продукт от Фибри за коса кадифе върху специфични зони. За да нанесете върху малки участъци, използвайте апликатор, който е специално проектиран да третира кератиновите влакна върху области като линията на косата, централната линия или изтъняването на слепоочията.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Oбади се сега!