Home » Нашата история

Нашата история

Добре дошли в Miller Pro Ltd., българска компания, представена в много държави в Европа, отдадена на разработването и предлагането на натурални продукти за третиране на оплешивяване от началото на 2000-та година. Винаги сме знаели, че косопадът е заболяване, което може да разстрои човек емоционално. Поради тази причина, ние прекрачихме границите в търсене на ефикасни решения, инвестирахме в технологии, за да разработим професионални продукти, които могат да помогнат на хората да преживеят тази грозна патология. Затова сме горди, че предлагаме продукти за сгъстяване на косата, които са 100% натурални.

Ние вярваме в природата и виждаме пораженията, които могат да бъдат нанесени от честата употреба на химикали и продукти с изкуствени съставки. Нашите продукти не съдържат консерванти, синтетични оцветители и други изкуствени химични съставки, които се съдържат в масовите продукти, имащи негативен ефект върху кожата и скалпа. С QAZAMI тази ера приключва, защото ние знам, че тези проблеми могат да бъдат избегнати само с използването на продукти, съдържащи природосъобразни съставки.

Miller Pro Ltd. е един от първите създатели на продукти против косопад в Европа и поради тази причина, ние сме тук днес, да Ви предложим най-доброто съотношение качество/цена, достъпни за всеки.

ВИНАГИ НА ВАШИТЕ УСЛУГИ

За нас е важно всяка поръчка да пристига до Вас бързо и в отлично състояние!

Напредналите технологични методи и мотивираният ни персонал подсигуряват това всяка поръчка да бъде внимателно опакована и обработена възможно най-скоро.

За предпродажбена и следпродажбена помощ се свържете с отдел Обслужване на Клиенти.

Контакти:

  • Онлайн формуляр за контакт (достъпен 24 часа на ден)
  • Онлайн поддръжка на живо (пон-пт 10.00 -17.00 ч.)

Адрес на централния офис за Европа:

Miller Pro Ltd.
бул. Сливница 188, unit B, офис №20
1202 София
България

Oбади се сега!