Home » За Нас

За Нас

Добре дошли в Miller Pro Ltd., българска компания, представена в много държави в Европа, която е отдадена да предлага натурални продукти за третиране на оплешивяване от началото на 2000-та година. Винаги сме знаели, че косопадът е заболяване, което може да разстрои човека емоционално. Поради тази причина, ние прекрачихме границите в търсене на решения, инвестирахме в технологии да намерим професионални продукти, които могат да помогнат на хората да преживеят тази грозна патология. Затова сме горди, че предлагаме продукти за сгъстяване на косата, които са 100% натурални.

Ние вярваме в природата защото виждаме пораженията, които могат да бъдат нанесени от честата употреба на изкуствени съставки. Нашите продукти не съдържат консерванти, синтетични оцветители и други изкуствени химични съставки, които се съдържат в други продукти, които имат негативен ефект върху кожата и скалпа. С QAZAMI тази ера приключва, защото ние знам, че тези проблеми могат да бъдат избегнати само с използването на продукти, съдържащи природосъобразни съставки.

Miller Pro Ltd. е един от първите създатели на продукти при косопад в Европа и поради тази причина, ние сме тук днес, да ви предложим най-доброто качество на цена, която е достъпна за всеки.

ВИНАГИ НА ВАШИТЕ УСЛУГИ

За нас е важно всяка поръчка да пристига до вашия адрес бързо и в отлично състояние!

Напредналите технологични методи и мотивираният персонал подсигуряват всяка поръчка да бъде внимателно опакована и обработена възможно най-скоро.

За следпродажбена и предпродажбена помощ се свържете с отдел Обслужване на Клиенти.

Контакти:

  • Онлайн формуляр за контакт (достъпен 24 часа на ден)
  • Онлайн поддръжка на живо (Пон-Пт 10.00 -17.00)

Адрес на централния офис за Европа:

Miller Pro Ltd.

188 Slivnitsa, unit B, office 20

1202 Sofia

Bulgaria

Call Now Buttonобади се сега!