Home » ЧЗВ

ЧЗВ

ОСНОВНИ ВЪПРОСИ

Какво е QAZAMI?

QAZAMI е козметичен продукт, подходящ за жени и мъже, който прави косата много по-гъста и блестяща за по-малко от 30 секунди, трансформирайки външния вид и помагайки на хората да възвърнат самоувереността си. Направен е от 100% естествени влакна и е напълно невидим. QAZAMI издържа на дъжд, вятър и пот, но може да бъде премахнат с най-елементарното използване на обикновен шампоан за коса.

Как работи QAZAMI?

QAZAMI е естествен продукт, който използва електростатичния заряд на памука, за да се прикрепи перфектно към косата, оставайки перфектно захванат към косата през целия ден.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА

Как се използва QAZAMI?

  1. Измийте косата си и я подсушете добре.
  2. Разклатете шишето и приложете QAZAMI върху мястото, където косата е оредяла, от разстояние от около десет сантиметра.
  3. Оставете влакната да проникнат надълбоко, като нежно потупвате вашата коса, оформяйки вида ѝ.
  4. За дълга трайност препоръчваме да използвате фиксиращия спрей QAZAMI.
  5. Затворете шишето, за да защитите продукта на сухо място.

За колко време стига една опаковка QAZAMI?

За колко време стига една опаковка QAZAMI?

В зависимост от нуждите Ви QAZAMI се предлага в две разфасовки, едната е 5гр., която клиентите могат да закупят за проба и опаковка от 30гр., която Ви спестява средства.
Опаковката от 5гр. може да се използва от 15 до 20 пъти, като зависи колко голяма зона иcкате да покриете. Съответно опаковката от 30гр. би стигнала за шест пъти повече нанасяния. И все пак използваното количество винаги зависи от това за колко голяма зона го използвате.

ЦЕЛ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО

Мога ли да използвам QAZAMI, ако съм напълно плешив?

Съжаляваме, но в случай, че нямате никаква коса, трябва да Ви посъветваме да не използвате QAZAMI. QAZAMI може да не помогне, ако оплешивяването е в много напреднал стадий, тъй като за да подейства трябва да има поне малко коса, към която влакната да се прикрепят!

Каква е минималната дължина на косата, при която QAZAMI действа?

За постигането на отличен резултат препоръчваме минимална дължина на косата от поне 1 – 2 сантиметра. QAZAMI не действа върху напълно обръсната коса. Използвайте го след като порасне.

QAZAMI действа ли върху жени?

QAZAMI действа по един и същ начин при жени и мъже. Обърнете внимание, че над 53% от клиентите ни, които купуват редовно, са жени.

НАЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ

Колко цвята има?

QAZAMI е наличен в 7 различни цвята. Със сигурност ще намерите правилния за Вас.

Как да избера правилния цвят?

  1. Гледайки в огледалото, определете цвета на Вашите корени, сравнете го с нашите и изберете този, който Ви пасва най-добре.
  2. Ако имате някакви съмнения, е препоръчително да изберете по-тъмен нюанс. Например, ако се чудите между средно кафяво и светло кафяво, изберете средно кафяво.

Какво трябва да направя, ако цветът не съвпада с нюанса на моята коса?

Няма проблем, изпратете шишето обратно и ние ще го сменим. Не задаваме въпроси.

Мога ли да смеся два различни цвята?

Следвайте инструкциите по-долу:

  1. Нанесете QAZAMI от по-тъмния нюанс и с леки потупвания по косата разпределете влакната.
  2. Нанесете QAZAMI от по-светлия нюанс и отново разпределете влакната.
  3. Повторете действието отново, ако резултатите не са тези, които сте желали.

СЛЕД НАНАСЯНЕТО

Абсолютно задължително ли е да се използва спрея за фиксиране QAZAMI на косата?

Не, не е напълно задължително, това зависи от типа коса. Препоръчваме го само за удължаване издръжливостта на влакната. Самият спрей предпазва влакната от UVA лъчи и внезапни промени на времето, за да подсигури по-дълъг ефект на действие.

Може ли QAZAMI да падне от косата?

Ако следвате инструкциите внимателно, QAZAMI изобщо няма да може да бъде махнат, дори и при слаб дъжд, пот или вятър. Разбира се, ако използвате шампоан, ще бъде премахнат за секунди.

Може ли QAZAMI да остави петно?

Категорично не. QAZAMI не оставя петна по дрехите, нито по чаршафите или скалпа. Ако някои от влакната случайно паднат, просто почистете мястото.

Може ли QAZAMI да блокира фоликулите или порите на скалпа?

Не. QAZAMI е направен основно от памучни влакна с максимална дължина от 0.2 мм, което позволява на скалпа да диша и освен това не спира растежа на косата.

Мога ли да реша косата си след прилагането на QAZAMI?

Да. По-добре е да срешите косата и да оправите вида си преди нанасянето на QAZAMI, но все пак е възможно да направите това и по-късно. Препоръчваме използването на гребен с по-голямо разстояние между зъбите.

Колко време издържа нанасянето?

Всяко нанасяне издържа до момента, в който решите да го премахнете с шампоан, QAZAMI е грим и може да издържи 3-4 дена или дори повече, но това в субективно, защото зависи много от дължината на косата на човека, който го използва.

Необходимо ли е да се използва специален шампоан за премахването на QAZAMI?

Не, спокойно можете да използвате Вашия любим.

КАК ДА ЗАКУПЯ QAZAMI

Какъв начин на плащане мога да използвам?

Чрез наложен платеж. Можете да заплатите в брой при доставка от куриера.

След колко време ще получа грима влакна за коса QAZAMI?

Доставяме с ЕКОНТ. Обикновено, след потвърждението на поръчката отнема не повече от3-4 дни на пратката да стигне до Вас в дискретна опаковка.

Мога ли да върна продукта?

Ако желаете да върнете продукта или да смените цвета на изпратения продукт, ни изпратете имейл на info@qazamibg.com.

Oбади се сега!