Home » Условия за връщане

Условия за връщане

Качеството на продукта е много важно и Вашата удовлетвореност е 100% гарантирана!

Потребителят, който поръчва продукти през Сайта, има правото да се откаже от сключения с Miller Pro Ltd. Договор, без да подлежи на санкция и без да дава причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от получаването на продуктите.

За да упражни правото си на отказ, потребителят трябва да:

  1. Изпрати заявка за отказ по имейл до info@qazamibg.com в рамките на десет (14) работни дни от дата на получаване на продуктите.
  2. Използва куриер по негов избор и за собствени разноски, в рамките на 10 (десет) работни дни от датата на получаване на продуктите, потребителят трябва да изпрати поръчани/я продукт/и, добре защитени и опаковани в оригиналната опаковка, придружени с всички възможни аксесоари.
  3. Изпрати продуктите обратно на следния адрес: гр. София, бул. Сливница 188, unit B, офис 20, П.К.1202

Само, след като получи продукта/продуктите и получи положително потвърждение на изпълнението на условията за упражняването на правото на отказ и състоянието на продуктите е незасегнато, Miller Pro Ltd. ще върне възможно най-скоро (при всички случай, в рамките на десет дни от датата, на която Miller Pro Ltd. потвърди упражняването на правото на отказ на потребителя) цялата дължима сума на потребителя (в случай, че има такава). Връщането на сумата ще бъде уточнено по имейл и изплатено по споразумение с клиента.

Молим Ви, да ни изпратите продукта/продуктите обратно с начин на доставка, който позволява проследяване.

Oбади се сега!